tokio hotel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tokiohoteltr ye hoş geldiniz

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Volki Gelir Hos Gelir :D
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 1:31 pm tarafından Mr.Zipir

» sitenizin nesesi geldiiii
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 1:24 pm tarafından Mr.Zipir

» yeni konser günleri açıklandı...
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:42 am tarafından rebelgirlandbill

» slm arkiler
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:28 am tarafından rebelgirlandbill

» Sen Bu Sitenin En ... Üyesisin
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:39 pm tarafından punky

» Son Harften Kelime Türetme
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:36 pm tarafından punky

» bille duydunuz sevgi
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:35 pm tarafından punky

» anket!!!!!!!!!!!!
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:08 am tarafından eylül

» episode 3 __ İsrail konseri öncesi konuşulanlar... =)
herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 2:03 am tarafından eylül

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

herkese selam arkadaşlar.... =)

5 posters
YazarMesaj
eylül
yeni üye
yeni üye
eylül

Kadın

herkese selam arkadaşlar.... =) Empty
MesajKonu: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 2:00 am

selam arkadaşlar.... Very Happy öncelikle nasıl başlıyım bilmiyorum.. tanışma fasıllarını pek sevmem .. lol! işte uzun zamandır TH dinliyorum ve tabiiki fanlarıyım... Very Happy zaten tanıdıkça nasıl deli dolu bi kişiliğim olduğunu görürsünüz... What a Face herneyse dinlediğim gruplardan bahsediyim biraz... Very Happy

tabiiki TH en başta yatar kalkar TH dinliyorum bu bi çoğunuza garip gelmiyodur heralde.. Very Happy bunun dışında green day, fob, incubus, avril lavigne, 3 doors down, coldplay (özellikle son albüm çok hoş..) .....
ya aslında beğendiğim her müziği dinliyorum kafama yatan, bana uygun gelen her müziği dinlerim yani ayırt etmiyorum... ama türkçe müzik çok fazla dinlediğim söylenemez ama onlardada bazı sevdiğim şarkılar var... herkese selam arkadaşlar.... =) 163375

neyse ilk girişte çok konuşmıyım ... sonra bol bol konuşucam zaten... Very Happy
tekrar hepinize merhaba... lol!
HuNNyGustav
Admin
Admin
HuNNyGustav

Kadın
İş/Hobiler : TH 4yüz!
Lakap : HuNNy

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 11:35 am

hoşgeldin canııııııııım!!!! üye olduğun için çok teşekkürler umarım sitede iyi vakit geçirirsin:D:D
kardelenth
Admin
Admin
kardelenth

Kadın
Lakap : _AeiShE_

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 12:58 pm

hoşgeldin cnm umarım sitede ii vakit geçirirsin Very Happy
https://tokiohoteltr.canadian-forum.com
eylül
yeni üye
yeni üye
eylül

Kadın

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 2:20 am

hanife bebişim ne teşekkürü bi TH fan sitesi ben üye olmıycamda kim olcak.... herkese selam arkadaşlar.... =) 7554

bu arada hoşbulduk... Very Happy
ceyda
yeni üye
yeni üye
ceyda

Kadın
Lakap : Cey:)

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 4:13 am

hoşgelmişsin
Mr.Zipir
yeni üye
yeni üye
Mr.Zipir

Erkek
İş/Hobiler : :D PC PC PC
Lakap : Meusieur Zipir

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 10:25 am

Very Happy Sen ne kadar Cok konusan bi eylulmussun ya :p cene hiç durmuyo .. Ekim de oleyse Vah Halimize Razz

Saka bi yana Konusmayı ve konusanı severim :p ama Yerinde her neyse Ben saka dedim Very Happy Dövmeye Gelme

Hos Geldin Baksana Sefa yerine Eylulu Gtrdin Very Happy sen paylasım yap en iyisi
eylül
yeni üye
yeni üye
eylül

Kadın

MesajKonu: Geri: herkese selam arkadaşlar.... =)   herkese selam arkadaşlar.... =) I_icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 1:06 am

seninde konuşma konusunda benden az kalır yanın yok yani Razz her zaman yerinde konuşurum zaten herkese selam arkadaşlar.... =) 18865 herkese selam arkadaşlar.... =) 708301 lol!

herkese selam arkadaşlar.... =)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» selam millet!!!
» selam millet :)
» ~delidir --- Herkese Merhabalar Efenim..