Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 32 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 19/07/08
Konu: Gustav : "Broadway de asla çıplak koşmam!! " C.tesi Tem. 19, 2008 2:40 am
Sizin sorduğunu sorulardan 15 tanesini seçtik ve bunları Gustava sorduk. Cevapları buradan okuyabilirsiniz…. (bunun ingilizcesini aldığım sitede kendi sordukları sorular yani… =) )
__Ancak TH olmadan seve seve yapabileceğin şey nedir?
G:Birlikte olduğumuzdan beri bisiklet sürecek zamanım yok.. önceden bütün zamanımı tekerlekler üzerinde geçirirdim. Ama sadece evde olduğumda sürebiliyorum.
__gustav şimdi bize dürüstçe söyle: diğer üyelerden en çok hangisini cana yakın, sevimli buluyorsun?
G:Buna gerçekten cevap veremem, bi adama diğer adamın nasıl olduğunu soruyorsunuz. Bu soruyu cevaplaması için bir bayana bırakıyorum. Ama dürüst olarak, hepsi çok iyi ya da değil.. ((bu politik cevap için teşekkürler gustav )
__binlerce mektup alıyorsun ya da e-mail ler .. hangi fanın yaptığı şey seni gerçekten etkilemişti?
G:Bir şey seçemeyeceğim. Her zaman benim için bir şeyler çizikdiğimde etkilenmişimdir ve düşünürüm: “woww… hangi büyük yetenek bunu çizmiş?” ama beni ne kadar çok çaba harcadıkları etkiler… Christmas, Eastern ya da doğum gününde hep göderiyorlar.. inanılmaz…
__batıl inançlara inanır mısın? Ya da horoskoplarda söylenen şeylere inanır mısın? Ölümden sonra yaşam olduğuna ve Tanrı ‘ya inanır mısın? (off hepsini tek cümlede toplasalarmış yaa.. )
G:ben protestanım ve vaftiz edildim. Christmas da ailemle birlikte kliseye giderim.
__sarı mı kahverengi mi? Hindi mi domuz mu? Bacaklar mı popo mu? Günebakan mı gül mü ?
G:Ayrıntılı olarak bir şey diyemeyeceğim ama bi kız gerçekten sempatik olmalı ve renk fark etmez. Bacaklar ve popo birbiriyle uyumlu olmalı =) Hindi ve domuz mu? Burada Hindi’ yi seçiyorum.. ve çiçekler.. günebakan. Güllerin kabirlere konulabileceğini düşünüyorum bu bi mutluluk göstergesi değil.. (değişik bi bakış açısı... )
__bi kız arkadaşın var mı ?
G: hayır
__birileri sana ne yaparsa/yasaklarsa/ veya alırsa bu kötü olur?
G:Birileri ailemle alakalı bir şey yapasa bu çok kötü olur heralde. Aile kutsaldır ve onlar olmadan tahammül edemem . (devrik oldu biraz ama anlayın.. ) ve eğer birileri benim telefon veya MAC alırsa; önemli araçlar gerçekten çaresiz olurum.
__TH ile olduğun süre içerisinde bir şey için ağladın mı ? evetse neden?
G:evet “Gladiator” izlediğimde ağladım.. sonu bana çok dokunmuştu.
__siz olmadığınızda (ya anladınız siz yazmak istemiyorum bunu ben böyle bi soru sorulur mu yaa.. ) fanlarınızın Tokio Hotel’ i unutacağını düşünüyor musun? Ya da “The Beatles” gibi bir müzik efsanesi olacağınıza mı inanıyorsun?
G: böyle bir şey söylemek çok zor. Bunun hakkında düşünmedim ama birilerinin hatırlayacağını ve çocuğuna “ben senin yaşındayken Tokio Hotel konserine gitmiştim” diyeceğini düşünüyorum.
G: hayır interneti sadece e-mail lerime bakmak için bazende CD leri düzenlemek için kullanıyorum ve hakkımızda neler olduğuna =)
__ne sıklıkla fan club ına bakıyosun? Ve hakkında ne düşünüyosun?
G: bunu sıklıkla yapmaya çalışıyorum. Fan club ve hepimiz için konuşabileceğimizi düşünüyorum. Bu bizim için çok önemli.. bütün fanlarımızın bir arada olması gerçekten takdir edilecek bir şey.
__turdan döndüğünde veya ailenle buluşmak için eve gittiğinde yaptığın ilk şey ne?
G:odamda oturuyorum, huzurlu oluyorum ve önceden yaptığım şeyleri revü (revue nin Türkçesi ama bilmiyorum ) yapıyorum. Zaman zaman çok fazla buluşmamız oluyor ve A dan B ye uçuyoruz.. nerede olduğumu bilemiyorum =)
__Schrei turunuzun başında Bill in sesi değişikliğe uğruyordu her konserde farklı sesi oluyordu ve sen Bill e eşlik ediyorudun. Merakımı mazur gör ama neden? Diğer ikisinden daha iyi olduğun için mi yoksa kürdan boyayıp kimin söyleyeceğini mi seçtiniz ? (ya sanırım böyle bir şey diyo orda yani deyim gibi bir şey sanırım .. )
G: hayır. Sadece Bill den sonra en iyisi benim… (ovvv çok iddialı bi cevap... )
__sana göre dünyadaki en büyük tabu nedir?
G: bazı şeylerin aileme zarar vermesi.. ve Broadway de asla çıplak koşmam.. (zönk zönk manyak yaa =) )
__bir günlüğüne kız olsaydın ne yapardın? (soruya bak zuhahaha )
G:oohh.. tırnaklarımı boyamaya ihtiyacım olurdu ve erkekler hakkında dedikodu yapardım.. HAYIR TEŞEKKÜRLER! Eğer mini giyseydim nasıl oturacağımı bilemezdim. Düz bacaklarla koltukta oturmak hiç iyi bir fikir değil… ama yinede eğlenceli olurdu…
ÇEVİRİ TAMAMEN BANA AİTTİR VE ALINTI YAPMAK YASAKTIR!!
DİPNOT= bunu önceden çevirmiştim ve burada olmadığı için paylaşmak istedim umarım keyifle okursunuz...