tokio hotel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tokiohoteltr ye hoş geldiniz

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Volki Gelir Hos Gelir :D
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 1:31 pm tarafından Mr.Zipir

» sitenizin nesesi geldiiii
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 1:24 pm tarafından Mr.Zipir

» yeni konser günleri açıklandı...
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:42 am tarafından rebelgirlandbill

» slm arkiler
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:28 am tarafından rebelgirlandbill

» Sen Bu Sitenin En ... Üyesisin
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:39 pm tarafından punky

» Son Harften Kelime Türetme
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:36 pm tarafından punky

» bille duydunuz sevgi
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:35 pm tarafından punky

» anket!!!!!!!!!!!!
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:08 am tarafından eylül

» episode 3 __ İsrail konseri öncesi konuşulanlar... =)
BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 2:03 am tarafından eylül

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren

2 posters
YazarMesaj
Mr.Zipir
yeni üye
yeni üye
Mr.Zipir

Erkek
İş/Hobiler : :D PC PC PC
Lakap : Meusieur Zipir

BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren Empty
MesajKonu: BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren   BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 4:29 pm

Very Happy Öğren dedikde Sizin Gorusleriniz nedir?
.. ben Barmenlik için Basvurmustum.. Bide Rakibim vardı Hıyar adam Very Happy

Univ. Okumus Y.Dısında Barmenlık yapmıs ve Very Happy Volkinin Rakibi olmus la sen kimsinde Very Happy volkiye rakip oluyon her nyse bugun ssabah Aradılar Very Happy kabul edilmisim...!

Benim Sorum Su Barmenlik olmasa ne olur yani ne yakısırdı bana ? Very Happy Her fikire Kapımız acık ..! Adam gibi olanlara Razz

Yani Rocker Rapper Very Happy filan da diin Very Happy ne guzel
HuNNyGustav
Admin
Admin
HuNNyGustav

Kadın
İş/Hobiler : TH 4yüz!
Lakap : HuNNy

MesajKonu: Geri: BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren   BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 9:09 pm

bence olur tipine çok uygun:) yani çekersin müşterileri. barmen havası var sende:P
Mr.Zipir
yeni üye
yeni üye
Mr.Zipir

Erkek
İş/Hobiler : :D PC PC PC
Lakap : Meusieur Zipir

MesajKonu: Geri: BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren   BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren I_icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 10:20 am

Very Happy oldum zaten Razz ..

Daha bisi bilmeden Bara Cıktım Razz Rom Koka - Visky Koka- Jets - Soda Razz
Tuncay var Bar Sefi ilk Gunden Sasırrtın diyo demekki Very Happy Muhasebede Cok durmucam..! Gelcek sezon Bara cıkarım..!

+ Dün Baya iyi Anlastım Fransızcam yok gibi yoktu var desem yalan olur bi kac kelime dısında..

Bayan Fransız G.o var Very Happy Sonya Beni Bi Gordu barda Çıglık atıyo biraz Sıyrıkda Very Happy hep Depo sorumlusu olcam sandı heralde ondan Razz Süper yani tamam yorucu ama Süperide var Very Happy

BarMen olarmı benden Yoksa Olmazmı Gel oren
1 sayfadaki 1 sayfası