Selam kızlar ben zeynep,15 yaşındayım Hi5 ' te de bunun hakkında konu açmıştım şimdi burda da açıyorum.. İMZA !! israilli fanlar gibi biz de imza kampanyası başlatalım.. İmzaları nasıl göndeririz bilmiyorum ama adımızı soyadımızı da yazıp tokio hotel'in resmi mail adresine yollayabiliriz.. Belki görürler de gelirler ne dersiniz ?
kardelenth Admin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 33 Nerden : kıbrıs Lakap : _AeiShE_ Kayıt tarihi : 27/06/08
bu konuyu ben bugün açacaktım ama sen açmışsın evt böle bir fikrimz var ancak şu şekilde olmasını düşünüyorum.... ya burda int üzerinden herkes adını yazacak ve ve int üzerinden o listeyi yollayacağız ya da mesela istanbuldan birkaç kişi thcilerin takıldığı yerlerde dolaşarak imza toplasın bursadanda izmirden de vs vs... sonra bu imza defterlerini bir yerde toplayacağız ve thye kargo ile yollayacağız...2. yöntem biliyorum daha uzun sürer ama daha fazla imza toplanabilir bence ama siz ne dersiniz ? bir de sizin fikirlerinizi alalım
ZeZe yeni üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 30/06/08
yoo kendi menejerlerinin adresi var kendi sitelerinden almıştım ona yollayabiliriz...zaten tüm fanlar oraya yolluyor ve kesinlikle ellerine ulaşıyor...
delidir moderatör
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : Ankara Lakap : Eischen Kayıt tarihi : 01/07/08
Evet bu güzel bir şey ama bildiğiniz gibi TH farklı şeylerden hoşlanıyorlar ve hayranlarının onları şaşırtmalarını istiyorlar. Biz öyle bir şey yapmalıyız ki farklı olmalı.
THFanTr'de şu anda mektup uygulaması var. Hayranların yazdığı kısa kısa mektupları birleştirip TH'ye gönderecekler. Haberiniz var mı bilmiyorum.
Her neyse, bu imza uygulaması olursa, sadece imzaları göndermeyiz de başka şeylerde göndeririz. Mesela her şehirden iki kişi bir defter tutar ve oraya TH hayranları TH'ye söylemek istediklerini yazarlar, siz ne düşünürsünüz bu fikir üzerine??
Bir de, bende Universal Music adresleri var ve işe yaradığını söyleyeyim
kardelenth Admin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 33 Nerden : kıbrıs Lakap : _AeiShE_ Kayıt tarihi : 27/06/08
işte bnim dediğim de o yani istanbuldan 5 kişi farklı yerlerde defter açar th fanlarına da imzalatır... tabi içine msj da yazılacak ve hepsini bir yerde toplayıp menejerlerine yollayacağız böle bişi hiç yapılmadı yani hem th hayranlarının gruba söylemek istediklerinin yazdığı hem de imzaların toplandığı bir defter aslında bir değil birden fazla anca keser bizi evt mektup işini de bn biliyorum ama bnce öyle bir şeyi başka fanlar yapmış olabilir yani bilmiyorum emin değilim ama olabilir
HuNNyGustav Admin
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Nerden : Kıbrıs bebişim:D İş/Hobiler : TH 4yüz! Lakap : HuNNy Kayıt tarihi : 30/06/08
Yok, yok ben artık karar verdim bunlar bizi takmıyor Sizin o gördüğünüz resimler var ya onların orjinallerini ben onlara gönderdim, tabii yanında daha başka şeyler de vardı, arkadaşımla bir dosya hazılamıştık. İnsan iki satır bir şey yazar gönderir, hadi yazmadı söyler yardımcıları yok mu bunların imzalı bir resim falan gönderilir. Ama bizim aldığımız tek şey iki satırlık bir maildi ve o da zaten yardımcıları tarafından gönderilmişti
Takmıyorlar, tak-mı-yor-lar!!!
Bu mektup meselesinde de gelmezse artık bir cevap, bunda emin olcam
HuNNyGustav Admin
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Nerden : Kıbrıs bebişim:D İş/Hobiler : TH 4yüz! Lakap : HuNNy Kayıt tarihi : 30/06/08
ona da şükür!! ne yazmışlardı mailde :S ya walla bak takmamaya devam ederlerse ben biliyorum yapacağımı!! coşarım valla!! gerekirse TVye çıkarım bas bas TH türkiyeye geldin artıııık!! derim !! bu ne yaw:S
delidir moderatör
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : Ankara Lakap : Eischen Kayıt tarihi : 01/07/08
Aynen yazıyorum Ben Almanca yazdığım için Almanca göndermişler, arkadaşım gıcık olmuştu
Hey kızlar!
Fan kitabınız için teşekkürler! Ne kadar mükemmel bir fikir, gerçekten süper yapılmış! gençler buna çok memnun oldular. Tokio Hotel'in sizin gibi fanlere ihtiyacı var!
Size Berlin'den sevgili selamlar gönderiyorum.
Andrea-Sophie Maier
Bu kadar işte Sadece bu kadar Onun dışında hiç bir şey yok Standart bir mail olmadığını düşünüyoruz ama, çünkü fan kitabı yazmışlar direk.
Çıkalım, ben de çıkayım, bas bas bağıralım.
Buldum Ankara Kalesi'ne çıkıp TH gelmezse atlarım diye bağırsam gelirler mi acaba
HuNNyGustav Admin